A coach: Magyar Bernadett – kvalifikált business coach

15 éve foglalkozom a vállalatok, vállalkozások hatékonyságának fejlesztésével, a működési és a szervezeti problémák megoldásával, folyamatok optimalizálásával és szervezetfejlesztéssel. Ezen időszak alatt számos vezetővel dolgoztam együtt, láttam, tapasztaltam azokat az élethelyzeteket, vezetői kihívásokat, egyéni és szervezeti nehézségeket, melyek minden vezető életében előbb-utóbb megjelennek.

Ügyfeleimet szinte észrevétlenül kezdtem el coach-olni, támogató, segítő hozzáállásomnak köszönhetően egyre gyakrabban fordultak hozzám már nem csak konkrét tanácsadói megbízással, de személyes kihívásaikra megoldást keresve egyéni fejlesztési igényekkel is. Az elmúlt három évben tevékenységem fókusza egyre inkább az „EMBER”, a „személyiség” felé fordult.

A sokéves tanácsadói tapasztalat erős tudásbázist, eszközkészletet adott ugyan a legtöbb üzleti coaching helyzet megoldására, ennek továbbfejlesztésére és további coaching ismeretek megszerzése céljából 2012-ben elvégeztem a Coach Akadémia 150 órás Kvalifikált business coach képzését, majd multinacionális vállalati környezetben szereztem coach gyakorlati tapasztalatokat.

Coach_diploma

Emellett folyamatosan bővítem szakmai eszköztáramat, rendszeresen részt veszek coach továbbképzéseken, workshopokon. 2013-ban NLP Practitioner diplomát szereztem (Classic code és New Code NLP), jelenleg az NLP Master diploma megszerzésén dolgozom.

 

NLP_NewCode NLP_ClassicCode

Az önképzést, a folyamatos szakmai fejlődést kiemelten fontosnak tartom, így tagja vagyok a International Coach Federation-nek, valamint az ICF Magyar Tagozatának, ez lehetőséget teremt a legújabb nemzetközi coaching trendek és módszertanok megismerésére, a szakmai eszmecserére, a folyamatos inspirációra.

Mivel hiszek a coaching, a személyes fejlesztés erejében, és szeretném, ha ezt minél többen megtapasztalnák a segítségemmel, ezért rendszeresen részt veszek jótékonysági programokban, ún. pro bono coachingot nyújtva különböző szervezetek képviselőinek.

 

Személyes erőforrásaim, melyekkel támogatom Önt a coaching folyamat során:

 •  15 év szakmai tapasztalat a vállalati működés, folyamatok és szervezetek területén
 • vezetői tapasztalat, „saját élmények”, melyek az adott helyzet, probléma megértését elősegítik
 • tanári, közgazdász és coach diploma, szakmai képzettségek, módszertani tudás
 • segítő, támogató, az ügyfél felé forduló attitűd, az „értő figyelem” gyakorlása
 • pozitív életszemlélet, megoldás-fókuszú gondolkodás
 • diszkréció, teljes titoktartás az együttműködés időtartama alatt és utána

Mit várhat, és mit nem várhat tőlem?

 • Nem oldom meg Ön helyett a problémát – DE minden támogatást megadok, hogy Ön megtalálja saját megoldását!
 • Nem mondom meg, hogy mit tegyen, vagy mit ne tegyen – DE segítek, hogy a lehetőségekhez mérten a legjobb döntést hozza, lépést tegye!
 • Nem adok muníciót – DE megtanítom, hogy saját erőforrásait felismerje, aktiválja, jobban kihasználja az adott cél elérése érdekében!
 • Nem változtatom meg Önt – DE jelenlétemmel, kérdéseimmel és valamennyi rendelkezésemre álló eszközzel azon leszek, hogy elindítsam és folyamatosan támogassam azt az változást, melyre vágyik és mely szükséges az adott helyzet megoldásához. A változásért azonban Ön a felelős!
 • Nincs varázspálcám – DE együttműködöm Önnel, hogy varázslatos dolgok szülessenek!

Ha szeretne egy kötetlen, díjmentes konzultációt,

hogy megismerjük egymást, katt ide!